5 τρόποι για να ενισχύσεις την γλωσσική ανάπτυξη του παιδιού σου

Oct 15, 2021 | Νέα, Πόροι

Τα παιδιά μαθαίνουν να μιλούν μιμούμενα τον τρόπο που τους μιλούν οι γύρω τους και κυρίως οι γονείς τους. Για να σιγουρευτείς ότι το γλωσσικό σου παράδειγμα έχει τα χαρακτηριστικά που χρειάζεται το παιδί σου για να κατανοήσει τον κόσμο γύρω του και να αναπτύξει όλο το γλωσσικό του δυναμικό, ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα και προσάρμοσε ανάλογα τον τρόπο που αλληλεπιδράς μαζί του.

0 Comments

Relacionados

Nέα σειρά βίντεο Project Parenting: “ΤΕΛΕΙΟΜΑΝΙΑ: Πώς επηρεάζει εμένα και το παιδί μου;”

Nέα σειρά βίντεο Project Parenting: “ΤΕΛΕΙΟΜΑΝΙΑ: Πώς επηρεάζει εμένα και το παιδί μου;”

Σε αυτή την σειρά για μέλη του Project Parenting εξερευνούμε τα αίτια και τις συνέπειες της κρυφής μάστιγας της τελειομανίας γονιών και παιδιών και μαθαίνουμε πώς μπορούμε να αναγνωρίσουμε αλλά και να αντιμετωπίσουμε τον ύπουλο αυτό εχθρό της οικογενειακής μας ευτυχίας.

Facebook live: Τα μοτίβα γονεϊκότητας στη ζωή μου!

Facebook live: Τα μοτίβα γονεϊκότητας στη ζωή μου!

Την Τρίτη 31/03 στις 21:30, θα συζητήσουμε live στη σελίδα του Project Parenting στο Facebook https://www.facebook.com/projectparentingplatform σχετικά με τα μοτίβα γονεϊκότητας που όλοι κουβαλάμε μέσα μας με σκοπό να τα γνωρίσουμε και να μάθουμε πώς μπορούν να μας βοηθήσουν να είμαστε πιο αληθινοί και ελεύθεροι στη σχέση μας με το παιδί μας και τον εαυτό μας.

Κάνε εγγραφή στo newsletter