Προκλήσεις και λύσεις για μπαμπάδες (Μέρος 2ο)

Oct 15, 2021 | Νέα, Πόροι

Σε αυτή τη σειρά από άρθρα, πρωταγωνιστές είναι οι μπαμπάδες που θέλουν να είναι παρόντες στη ζωή του παιδιού τους, να ζήσουν την πατρότητα σε όλη της την έκταση και να αφήσουν πίσω τους περιορισμούς του παραδοσιακού τους ρόλου.

Αφού είδαμε στο 1ο Μέρος τις προκλήσεις που προκύπτουν από τη διαπαιδαγώγησή σου και τον παραδοσιακό πατρικό ρόλο και πώς θα μπορέσεις να τις ξεπεράσεις.

Στο 2ο Μέρος θα δούμε πώς η αντιμετώπιση της πατρότητας από την ίδια την κοινωνία μπορεί να δημιουργήσει σημαντικούς περιορισμούς στην προσπάθειά σου να είσαι ο μπαμπάς που θέλεις, και πως μπορείς να τους ξεπεράσεις.

Διάβασε ολόκληρο το άρθρο εδώ

0 Comments

Relacionados

Nέα σειρά βίντεο Project Parenting: “ΤΕΛΕΙΟΜΑΝΙΑ: Πώς επηρεάζει εμένα και το παιδί μου;”

Nέα σειρά βίντεο Project Parenting: “ΤΕΛΕΙΟΜΑΝΙΑ: Πώς επηρεάζει εμένα και το παιδί μου;”

Σε αυτή την σειρά για μέλη του Project Parenting εξερευνούμε τα αίτια και τις συνέπειες της κρυφής μάστιγας της τελειομανίας γονιών και παιδιών και μαθαίνουμε πώς μπορούμε να αναγνωρίσουμε αλλά και να αντιμετωπίσουμε τον ύπουλο αυτό εχθρό της οικογενειακής μας ευτυχίας.

Facebook live: Τα μοτίβα γονεϊκότητας στη ζωή μου!

Facebook live: Τα μοτίβα γονεϊκότητας στη ζωή μου!

Την Τρίτη 31/03 στις 21:30, θα συζητήσουμε live στη σελίδα του Project Parenting στο Facebook https://www.facebook.com/projectparentingplatform σχετικά με τα μοτίβα γονεϊκότητας που όλοι κουβαλάμε μέσα μας με σκοπό να τα γνωρίσουμε και να μάθουμε πώς μπορούν να μας βοηθήσουν να είμαστε πιο αληθινοί και ελεύθεροι στη σχέση μας με το παιδί μας και τον εαυτό μας.

Κάνε εγγραφή στo newsletter