Νέο άρθρο στο Project Parenting “Συνκηδεμονία σε καιρούς Covid-19: Πώς μπορώ να την κάνω πιο εύκολη;”

Mar 19, 2021 | Νέα

Αν μεγαλώνεις το παιδί σου σε συνθήκες συνκηδεμονίας, θα έχεις συνειδητοποιήσει πως είναι μια τεράστια πρόκληση που απαιτεί μεγάλη συνειδητότητα για τον ρόλο σου ως γονέα, ως συνκηδεμόνα αλλά και ως πρώην σύντροφο. O Covid-19 έρχεται να δοκιμάσει τα όριά σου και σε αυτό, το ήδη πολύπλοκο και συναισθηματικά φορτισμένο κομμάτι της γονεϊκότητας, να φέρει στην επιφάνεια και να εντείνει τις προκλήσεις της συνκηδεμονίας.

Σε προσκαλώ να διαβάσεις το άρθρο μου στην πλατφόρμα του Project Parenting, όπου θα βρεις προτάσεις που θα μπορούσαν να διευκολύνουν την κατάσταση και να υποστηρίξουν το παιδί σου και εσένα ως συνκηδεμόνο, με ή χωρίς τη συνθήκη της πανδημίας.

Βρες το άρθρο εδώ

0 Comments

Relacionados

Nέα σειρά βίντεο Project Parenting: “ΤΕΛΕΙΟΜΑΝΙΑ: Πώς επηρεάζει εμένα και το παιδί μου;”

Nέα σειρά βίντεο Project Parenting: “ΤΕΛΕΙΟΜΑΝΙΑ: Πώς επηρεάζει εμένα και το παιδί μου;”

Σε αυτή την σειρά για μέλη του Project Parenting εξερευνούμε τα αίτια και τις συνέπειες της κρυφής μάστιγας της τελειομανίας γονιών και παιδιών και μαθαίνουμε πώς μπορούμε να αναγνωρίσουμε αλλά και να αντιμετωπίσουμε τον ύπουλο αυτό εχθρό της οικογενειακής μας ευτυχίας.

Facebook live: Τα μοτίβα γονεϊκότητας στη ζωή μου!

Facebook live: Τα μοτίβα γονεϊκότητας στη ζωή μου!

Την Τρίτη 31/03 στις 21:30, θα συζητήσουμε live στη σελίδα του Project Parenting στο Facebook https://www.facebook.com/projectparentingplatform σχετικά με τα μοτίβα γονεϊκότητας που όλοι κουβαλάμε μέσα μας με σκοπό να τα γνωρίσουμε και να μάθουμε πώς μπορούν να μας βοηθήσουν να είμαστε πιο αληθινοί και ελεύθεροι στη σχέση μας με το παιδί μας και τον εαυτό μας.

Κάνε εγγραφή στo newsletter