Νέα συνεργασία με το Project Parenting

Dec 23, 2020 | Uncategorized

Το Project Parenting είναι η πρώτη Ελληνική ολιστική εκπαιδευτική πλατφόρμα που παρέχει υποστήριξη για γονείς σε όλους τους ρόλους της ζωής τους. Ενθουσιάστηκα πολύ όταν πρωτογνώρισα την πρωτοβουλία και το δυναμικό team, ενθουσίαστηκα ακόμη περισσότερο όταν γνώρισα την ολιστική, σύγχρονη και ανοιχτόμυαλη ματιά τους και ακόμη πιο πολύ τώρα που έγινα μέλος της ομάδας των expert του.

Σας προσκαλώ να επισκεφθείτε το Project Parenting και να γίνετε μέλη της δημιουργικής και υποστηρικτικής κοινότητας γονιών και επαγγελματιών όλων των ειδικοτήτων ώστε να ενημερώνεστε για τις εξαιρετικά ενδιαφέρουσες και επίκαιρες δράσεις του, να βρίσκετε πρακτικές πληροφορίες για θέματα που σας απασχολούν και να βρείτε τον επαγγελματία που αναζητάτε.

Θα βρείτε πληροφορίες, άρθρα και δράσεις από τη συνεργασία μου με το Project Parenting εδώ.

Kαλή μας αρχή!

Μαρία

0 Comments

Relacionados

ReVision Life: Το νέο 6μηνο βιωματικό πρόγραμμα προσωπικής ανάπτυξης

ReVision Life: Το νέο 6μηνο βιωματικό πρόγραμμα προσωπικής ανάπτυξης

Θέλεις να μεταμορφώσεις τη ζωή σου; Τόλμησε να ονειρευτείς και να πραγματοποιήσεις τη ζωή που ονειρεύεσαι!
Δημιουργήσαμε ένα νέο πρόγραμμα αυτοαναγνώρισης και αυτοεξέλιξης που θα σε στηρίξει, ώστε να τα κάνεις όλα πραγματικότητα.

Άρθρο στο Project Parenting “Πώς να είμαι ΟΚ γονιός σε καιρούς Covid-19;”

Άρθρο στο Project Parenting “Πώς να είμαι ΟΚ γονιός σε καιρούς Covid-19;”

Μια μικρή υπενθύμιση του ότι ο ενσυνείδητος γονιός, δεν είναι ο τέλειος γονιός στην τέλεια συνθήκη, είναι ο γονιός που είναι ΟΚ μέσα στο χάος. Το δύσκολο είναι να επιτρέψεις στον εαυτό σου να αφήσει πίσω την προσδοκία του τέλειου γονιού και να αγκαλιάσει τον πολύ πιο προσιτό και ανθρώπινο ΟΚ γονιό!

Κάνε εγγραφή στo newsletter