Νέα συνεργασία με το Project Parenting

Mar 19, 2021 | Νέα

Το Project Parenting είναι η πρώτη Ελληνική ολιστική εκπαιδευτική πλατφόρμα που παρέχει υποστήριξη για γονείς σε όλους τους ρόλους της ζωής τους. Ενθουσιάστηκα πολύ όταν πρωτογνώρισα την πρωτοβουλία και το δυναμικό team, ενθουσίαστηκα ακόμη περισσότερο όταν γνώρισα την ολιστική, σύγχρονη και ανοιχτόμυαλη ματιά τους και ακόμη πιο πολύ τώρα που έγινα μέλος της ομάδας των expert του.

Σας προσκαλώ να επισκεφθείτε το Project Parenting και να γίνετε μέλη της δημιουργικής και υποστηρικτικής κοινότητας γονιών και επαγγελματιών όλων των ειδικοτήτων ώστε να ενημερώνεστε για τις εξαιρετικά ενδιαφέρουσες και επίκαιρες δράσεις του, να βρίσκετε πρακτικές πληροφορίες για θέματα που σας απασχολούν και να βρείτε τον επαγγελματία που αναζητάτε.

Θα βρείτε πληροφορίες, άρθρα και δράσεις από τη συνεργασία μου με το Project Parenting εδώ.

Kαλή μας αρχή!

Μαρία

0 Comments

Relacionados

Nέα σειρά βίντεο Project Parenting: “ΤΕΛΕΙΟΜΑΝΙΑ: Πώς επηρεάζει εμένα και το παιδί μου;”

Nέα σειρά βίντεο Project Parenting: “ΤΕΛΕΙΟΜΑΝΙΑ: Πώς επηρεάζει εμένα και το παιδί μου;”

Σε αυτή την σειρά για μέλη του Project Parenting εξερευνούμε τα αίτια και τις συνέπειες της κρυφής μάστιγας της τελειομανίας γονιών και παιδιών και μαθαίνουμε πώς μπορούμε να αναγνωρίσουμε αλλά και να αντιμετωπίσουμε τον ύπουλο αυτό εχθρό της οικογενειακής μας ευτυχίας.

Facebook live: Τα μοτίβα γονεϊκότητας στη ζωή μου!

Facebook live: Τα μοτίβα γονεϊκότητας στη ζωή μου!

Την Τρίτη 31/03 στις 21:30, θα συζητήσουμε live στη σελίδα του Project Parenting στο Facebook https://www.facebook.com/projectparentingplatform σχετικά με τα μοτίβα γονεϊκότητας που όλοι κουβαλάμε μέσα μας με σκοπό να τα γνωρίσουμε και να μάθουμε πώς μπορούν να μας βοηθήσουν να είμαστε πιο αληθινοί και ελεύθεροι στη σχέση μας με το παιδί μας και τον εαυτό μας.

Κάνε εγγραφή στo newsletter