Δεν φταις! Γιατί οι γονείς δεν είναι υπεύθυνοι για την ευτυχία των παιδιών τους;

Jul 22, 2021 | Blog, Νέα

Γονεϊκή ευθύνη, τύψεις, ενοχές… γονείς-θύτες και παιδιά-θύματα! “Αν το παιδί μου δεν είναι ευτυχισμένο, αυτό σημαίνει ότι δεν ήμουν αρκετά καλός γονιός.”… “Τι μπορώ να κάνω για να γίνει το παιδί μου ευτυχισμένο, ανεξάρτητο, κοινωνικό;”

Διάβασε εδώ γιατί το γονεϊκό σου στυλ δεν είναι ο μόνος και ο καθοριστικότερος παράγοντας που θα εξασφαλίσει την ευτυχία του παιδιού σου.

0 Comments

Relacionados

Nέα σειρά βίντεο Project Parenting: “ΤΕΛΕΙΟΜΑΝΙΑ: Πώς επηρεάζει εμένα και το παιδί μου;”

Nέα σειρά βίντεο Project Parenting: “ΤΕΛΕΙΟΜΑΝΙΑ: Πώς επηρεάζει εμένα και το παιδί μου;”

Σε αυτή την σειρά για μέλη του Project Parenting εξερευνούμε τα αίτια και τις συνέπειες της κρυφής μάστιγας της τελειομανίας γονιών και παιδιών και μαθαίνουμε πώς μπορούμε να αναγνωρίσουμε αλλά και να αντιμετωπίσουμε τον ύπουλο αυτό εχθρό της οικογενειακής μας ευτυχίας.

Facebook live: Τα μοτίβα γονεϊκότητας στη ζωή μου!

Facebook live: Τα μοτίβα γονεϊκότητας στη ζωή μου!

Την Τρίτη 31/03 στις 21:30, θα συζητήσουμε live στη σελίδα του Project Parenting στο Facebook https://www.facebook.com/projectparentingplatform σχετικά με τα μοτίβα γονεϊκότητας που όλοι κουβαλάμε μέσα μας με σκοπό να τα γνωρίσουμε και να μάθουμε πώς μπορούν να μας βοηθήσουν να είμαστε πιο αληθινοί και ελεύθεροι στη σχέση μας με το παιδί μας και τον εαυτό μας.

Κάνε εγγραφή στo newsletter